www.maskyapi.com

MASK Yapı Kimyasalları, çalışmalarına 1990 yılında İzmir Merkezli olarak başlamış olup, Su Yalıtımı ile başlayan üretimi kısa sürede daha da genişleterek Beton Katkıları, Nem ve Rutubet Yalıtım Sistemleri gibi birçok ürün grubunu da içinde barındıran İhtira Beratını (patent) 1994 yılında T.C. Sanayi ve Ticaret Bakanlığı’ndan almıştır. 

 

MASK Yapı Kimyasalları DAS Certification Ltd. kuruluşundan alınan ISO 9001:2000, ISO 14001 Çevre Standardı belgelerine sahip olup, kalite ve müşteri memnuniyetinin her zaman en üst düzeyde olmasını sağlayan bir sistem içerisinde çalışmalarını dürüst, saygılı ve sürekli gelişime açık bir prensip ile devam ettirmektedir. 

 

MYK Ailesi olarak; kalite ve müşteri memnuniyetinin herzaman en üst düzayde olmasını sağlayan bir sistem içerisinde çalışmalarımızı dürüst, saygılı ve sürekli gelişime açık bir prensip ile devam ettirmekte olup, siz değerli müşterilerimize en iyi ve en güvenilir hizmeti sunarak, Türkiye'de Yalıtım ve İzolasyon anlayışında yeni bir çağ açıyoruz...